Blog Listesi

Anasayfa  /  Blog Listesi

blog image

Düğün Hazırlıkları Listesi

 Düğünden 12 ay önce
-Düğününüzün nasıl olacağına genel hatları ile  karar verin.
-Düğün organizasyonunda olmazsa olmaz dediklerinizin bir listesini hazırlayın .

blog image

Düğün Davetiyesinde Neler Yazmalı?

Günümüzde telefon ya da bilgisayar sayesinde iletişim çok kolaylamış olsa da çok özel bir gün olan düğün törenine davetlilerin şık bir düğün davetiyesi ile çağrılması çok önemlidir. 

blog image

İlginç Evlilik Rekorları

Dünyada evlilik konusunda birçok ilginç rekor kırılmıştır. En uzun evlilik, en uzun nişanlılık, en kalabalık düğün gibi birçok kategorideki  “en”leri sizler için blog yazımızda derledik.

blog image

Düğünde Geline Ne Çeşit Takılar Takılır?

Düğün takıları konusu çok önemli bir konudur. Düğün takıları konusu hem evlenecek çifti hem de düğüne katılan misafirleri yakından ilgilendiriyor.

blog image

Kır Düğünü Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Yaz düğünlerinin favori düğün konsepti olan kır düğünleri için dikkat edeceğiniz dekorasyon ayrıntılarını en ince ayrıntısına kadar sizler için yazdık.

blog image

Evlilik Teklifi Sözleri

Hayatınızdaki aşkınıza unutulmayacak ve etkileyici romantik bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız seçeceğiniz kelimeleri ve cümleleri önceden belirleyip defalarca provasını yapmalısınız. 

blog image

Nikah İçin Gerekli Evraklar

Evlenecek her çift nikah için gerekli belgeler konusunda tecrübesizlik yüzünden sıkıntı yaşayabilmektedir.

blog image

Popüler Gelinlik Modelleri

Kadınların küçüklükten beri hayallerini gelinlikler süsler. Bu nedenden dolayı yıllardır hayallerini süsleyen o gelinliğe sahip olmak için en ince ayrıntısına kadar detaylarla ilgilenirler. 

blog image

Gelin Takıları

Harika bir gelin olmak için harika bir gelinlik giymek yetmeyebilir. Gelinlik ile birlikte saç ve makyaj modelinizin de birbiri ile uyumlu olması gerekir.

blog image

Evden Çıkış Elbisesi

Düğün gününün önemli ve geleneksel bir töreni olan olan gelin alma, kız alma etkinliği; yöresel olarak farklı geleneklerle uygulansa da ilk aklan gelen , erkek tarafının davullu, zurnalı olarak gelin adayını baba evinden almasıdır. 

blog image

Gelin Çeyizinde Neler Bulunur?

Geçmişten günümüze taşınan çok önemli geleneklerimizden biri olan çeyiz, eski zamanlarda sadece erkekler çalıştığı için evlenecek kızın evliliğe maddi katkısı olarak düşünülürdü.

blog image

Bekarlığa Veda Partisi Konsepti

Bekarlığa veda partisi; düğün öncesi hem gelin ve arkadaşlarının hem de damat ve arkadaşlarının doyasıya eğlenmesi ve kurtlarını dökmesi anlamına gelir. 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat