Evden Çıkış Elbisesi

Anasayfa  / Blog Listesi  / Evden Çıkış Elbisesi

blog image

Evden Çıkış Elbisesi

Düğün gününün önemli ve geleneksel bir töreni olan olan gelin alma, kız alma etkinliği; yöresel olarak farklı geleneklerle uygulansa da ilk aklan gelen , erkek tarafının davullu, zurnalı olarak gelin adayını baba evinden almasıdır. 


Örf ve adetlerimize göre  gelin, gelinliği ya da beyaz bir elbise ile evden çıkar. Son zamanlarda gelin adaylarının evde hazırlanmak yerine düğün mekanında hazırlanmayı tercih etmeleri evden çıkış elbiselerinin popüler ve gereklilik olmasına neden olmuştur.


Evden çıkış elbisesi nedir?


Bu elbiseye evden çıkış elbisesi denildiği kadar gelin alma elbisesi ya da kız alma elbisesi de denlir. Düğün hazırlığından önce, sizi içinde rahat hissettirecek  olan konsepte uygun evden çıkış elbiseniz, hem şık hem de abartı olmamalıdır. 


Sade ve rahat evden çıkış elbisesi : Beyaz gelinlik tarzı elbiseler 


Evden çıkış elbiseniz gelinliğinizi gölgelememeli ve sizinle bütünleşmelidir. Evden çıkış elbisenizi rahatlıkla giyip çıkartabilmelisiniz. Model olarak  V, kayık ya da geniş yaka tercihleri sizin için , saç ve makyaj yapılırken rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Beyaz gelinlik tarzı elbiseler evden çıkış elbise tercihinizde en başta yer almalıdır. 


Evden çıktıktan sonra düğün öncesi gideceğiniz saç ve makyaj randevusunda giydiğiniz  beyaz gelin alma elbisesi; yüz, boyun ve saç bölgenizi rahatsız etmeyen, üzerinizden kolay çıkarabileceğiniz modellerden olmalıdır. 


Evden Çıkış Elbiseniz İle Gelin Olduğunuzu Belli Etmelisiniz


Sizin için kusursuz geçmesi gereken bu özel günde, büyüleyici bir gelin olarak günün başından sonuna kadar tüm gözler sizin üzerinizde olacak.


Gelin evden çıkış elbisesi ile kendi tarzınızı belli etmeli ve konsepte uygun seçimler yapmalısınız.


Evden Çıkış Elbisenizi Rahat Aksesuarlar İle Tamamlayın


Evden çıkış elbisenizin rahatlığı kadar, aksesuarlarınızın rahat olması da aynı derecede önem taşır. Küçük küpeler, küçük tokalar evden çıkışı elbisenizin bütünlüğünü tamamlayan minik ama önemli detaylardır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat