Popüler Gelinlik Modelleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Popüler Gelinlik Modelleri

blog image

Popüler Gelinlik Modelleri

Kadınların küçüklükten beri hayallerini gelinlikler süsler. Bu nedenden dolayı yıllardır hayallerini süsleyen o gelinliğe sahip olmak için en ince ayrıntısına kadar detaylarla ilgilenirler. 


İnceleyebileceğiniz çok sayıda gelinlik  ve gelinlik modellerinin birbirinden değişik isimleri vardır. Düşündüğünüz, hayal ettiğiniz gelinlik ile mağazalarda gördüğünüz gelinlikler birebir uyumlu olmayabilir. Aklınızdakini gelinlik tasarımcılarına ve modacılara tam anlatmak için gelinlik modeli isimlerini bilmeniz sizin işinizi kolaylaştıracaktır. 


Popüler Gelinlik Modelleri


A Model Gelinlik


Bu gelinlik A şeklinde bir görünüme sahip olduğu için bu isme sahiptir. Gelinliğin belden üzerini sıkıca oturur, sonra belden aşağı A şeklinde iner. A model gelinlikler 8- 10 cm’lik topuklu ayakkabılar tercih edilirse mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.


A Model Gelinliği Kimler Tercih Etmelidir? 


 Orta boylu ve geniş basene sahip gelinler kamuflaj için A model gelinlik tercih edebilirler.


Tam Balık Model Gelinlik


Tam balık model gelinliği popüler gelinlik modelleri içinde yer almasına karşın her beden tipinde rahatlıkla kullanılamamaktadır. Tam balık model gelinlik dizlere kadar vücudu saran bir model olarak iddialı bir gelinlik modelidir. Etek kısmı ise adeta bir denizkızı görünümünde genişler.


Tam Balık Model Gelinliği Kimler Tercih Etmelidir?


 Bu gelinlik modelini giymek için uzun bir boya ve ince bir bele sahip olmalısınız. 


Yarım Balık Model Gelinlik


Yarım balık model gelinlik, tam balık modeline göre daha kullanılabilir bir gelinlik modelidir. Bu gelinlik modelinde kalça altına kadar daralma vardır. Ayrıca etek kısmı kalça altından itibaren genişlemeye başlar.


Yarım Balık Model Gelinliği Kimler Tercih Etmelidir? 


Yarım balık gelinlik modelini orta ve uzun boylu gelin adayları için idealdir.


Kabarık Gelinlik


Gelin adaylarının birçoğunun rüyalarını süsleyen kabarık gelinlik, basenleri saklayan kesimi ile de seçilmesi en olası modeller arasındadır. Kabaran, taşan kumaşlarla peri masallarını andıran düğün gününüzü daha da mükemmel yapabilirsiniz.


Kabarık Gelinliği Kimler Tercih Etmelidir? 


Kabarık gelinlik orta boylu kadınlar için çok uygundur Kısa boylu gelin adayları ise orta boy topuklu ayakkabısı giyerek de kabarık gelinliği kullanabilir.


Vintage Gelinlik


Vintage gelinlikleri sadelikten yana olan gelinlerin tercihleri arasında ön plandadır. Bu gelinlikler gösterişli modeller değildir. Vintage gelinliklerde dökümlü kumaşlar, zarif süslemeler ve danteller kullanılır.


Vintage Gelinliği Kimler Tercih Etmelidir? 


Vintage gelinlik rahat kullanımı ve abartısız görüntüsü ile pek çok vücut tipine uygundur. Bu özellikleri sayesinde pek çok vücut tipine göre uyarlanabiliyor.

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat