Gelin Takıları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Gelin Takıları

blog image

Gelin Takıları

Harika bir gelin olmak için harika bir gelinlik giymek yetmeyebilir. Gelinlik ile birlikte saç ve makyaj modelinizin de birbiri ile uyumlu olması gerekir. Ve bunların hepsi ile gelin takılarınızın bir bütünlük sağlaması ve mükemmel bir görüntü sağlaması çok önemlidir.

 
Gelin takısı gelinlik ile uyumlu olmalıdır


Gelin takısını seçerken dikkat etmeniz gereken ilk detay seçtiğiniz gelinlik modelidir. Uzun kollu bir gelinlik tercih etiyseniz  bilezik takmak ya da yakası kapalı bir gelinlik tercih ettiyseniz  kolye tercih etmek kötü bir tercih olacaktır. Eğer kapalı yaka bir gelinlik modeli giyecekseniz takı olarak kolye yerine küpe takabilirsiniz. Uzun kollu bir gelinlik tercih ediyorsanız şık yüzükleri tercih edebilirsiniz.


Gelinlik modelleri içinde takı seçiminde en rahat aksesuar tercihi yapabileceğiniz olan gelinlik modeli straplez kesim gelinliklerdir. Straplez kesim modeller ile her tür takı takabilirsiniz. Gerdanlık tarzı dikkat çeken kolyeler tercih edebilirsiniz. Düğününüzde retro konsepti varsa elmas takılar sizin için iyi bir tercih olabilir. İnci takılar her çeşit gelinlik modelinde kullanabileceğiniz aksesuarlardır. İnci takılar gelinleri her zaman zarif ve şık gösterir.


Gelin takısı ve gelin saçı uyumlu olmalıdır


Gelinlik modelinden sonra bir başka önemli konu saç modelidir. Eğer açık gelin saçı modeli tercih ettiyseniz küpeler çok görünmeyeceği için küpe yerine kolye, bileklik veya yüzük tercih edilebilir. Eğer topuz modeli tercih ettiyseniz sallanan, büyük küpeler tercihi sizin için doğru bir tercihtir. 


Takı seçimi yaparken yüz hatlarınıza ve tarzınıza uygun takılar kullanmalısınız. Eğer uzun boylu bir gelinseniz iri taşlı, uzun kolye kullanabilirsiniz. Kısa boylu gelinseniz boynunuza yakın daha kısa kolye tercihinde bulunabilirsiniz. 


Düğün takılarını seçerken hem düğün günü hem de düğününüzden sonra yaşayacağınız özel günlerde de kullanabileceğiniz takılardan seçerseniz hem takıları kutularına hapsetmemiş olursunuz hem de şıklığınızı ve tarzınızı her zaman göstermiş olursunuz. 


Harika görünmek için çok pahalı, abartılı takılara gerek yoktur. Önemli olan; gelinlik, gelin saçı ve gelin makyajı ile birlikte uyumlu olan doğru takıları kullanabilmektir. Düğününüze gelen misafirler sizi gördüğü zaman parça parça değil bütün olarak güzel bir gelin görmelidir. Dikkat edeceğiniz her detay sizi daha da şık bir gelin yapacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat