Kır Düğünü Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Anasayfa  / Blog Listesi  / Kır Düğünü Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

blog image

Kır Düğünü Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Yaz düğünlerinin favori düğün konsepti olan kır düğünleri için dikkat edeceğiniz dekorasyon ayrıntılarını en ince ayrıntısına kadar sizler için yazdık.

 

Kır Düğünü Nasıl Olur? 

 

Kır düğünlerinin yapılacağı ağaçlarla ve yeşilliklerle dolu mekanın dekorasyonu abartılı dekorasyondan kaçınarak şık olmalıdır. Öncelikle tarzınıza ve davetli sayısına uygun bir kır düğünü mekanı seçmelisiniz. Kır düğünü mekanının hizmet verebildiği davetli sayısı ve hava durumu şartlarına bağlı olarak sunduğu çözümler kır düğünü mekanı seçerken dikkat etmeniz gereken önemli kriterlerdendir. 


Vintage, romantik, bohem tarzı kır düğün konseptleri popüler düğünü konseptlerindendir. Eğer kır düğünü konseptine karar verdiyseniz kır düğünü dekorasyonu için detaylıca düşünmeye başlamalısınız. 


Kır düğünü dekorasyonu için mekandaki masa ve sandalye dizaynı, süslemeleri, küçük dekoratif detayları tek tek düşünmelisiniz.
Düğün dekorasyonu çok emek harcanması gereken ve hayal gücünün yaratıcı olması gereken bir iş. Alternatif ve farklı fikirler duymak ve yıllardır beklediğiniz en önemli gününüzün daha da güzelleştirmek profesyonel düğün organizasyonu yapan şirketler ile çalışmalısınız. 


Kır Düğünü Masa Sandalye Süslemeleri


Düğününüzün gerçekleşeceği kır düğünü mekanında kullanılan masa ve sandalyeler mekanla uyumlu dikkat çekici, estetik ve konforlu olmalıdır.


Kır Düğünü Masa Süslemeleri


Kır düğünü mekanlarında genellikle yuvarlak ya da dikdörtgen olarak tercih edilir. Kır düğünü mekanındaki davet masalarını süslemek için de konsepte uygun renkte masa örtüleri tercih edilmelidir. Dantel masa örtüsü her zaman çok şık bir tercihtir.
Masa süslemeleri için canlı çiçekler kullanmak harika bir seçenektir. Çiçek kullanmak dışında çiçek, dal ve yaprakları kullanarak rengarenk ve konsepte uygun masa süslemeleri kullanabilirsiniz.


Hava kararmaya başladığında davetli masalarına koyulmuş olan şamdan ya da küçük mumlar ortaya çok hoş görüntülerin çıkmasına katkıda bulunacaktır.


Kır Düğünü Sandalye Süslemeleri


Kır düğünleri dekorasyonunda sandalye seçimi en az masa seçimi kadar önemlidir. Sandalyeler hem şık hem de rahat olmalıdır. Eğer masalar yuvarlak tarzda ise sandalyeler Tiffany tarzda olabilir. Tiffany tarzdaki sandalyeler son dönemde kır düğünlerinde popüler sandalye türüdür. Sandalyeler üzerine minder koyulması davetlilerin daha da rahat etmesine yardımcı olacaktır. 
Kır düğünü mekan süslemelerinde dikkat edilecek bir başka konu da sandalye süslemeleridir.

 

Düğün sandalye süslemelerinde Tiffany sandalyeleri konsepte uygun tüllerle süslemek sandalyeleri oldukça estetik yapmaktadır. Sandalye giydirme yapılarak sandalyenin görünümünü ve dolayısıyla kır düğünü mekanının görünümünü tamamıyla değiştirebilirsiniz. Sandalye giydirmeyi düz renk bir kumaş ve üzerine istediğin renkte bir tül ile yapabilirsiniz. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat