Bekarlığa Veda Partisi Konsepti

Anasayfa  / Blog Listesi  / Bekarlığa Veda Partisi Konsepti

blog image

Bekarlığa Veda Partisi Konsepti

Bekarlığa veda partisi; düğün öncesi hem gelin ve arkadaşlarının hem de damat ve arkadaşlarının doyasıya eğlenmesi ve kurtlarını dökmesi anlamına gelir. Gelin ve damadın bekarlığa veda partisi yapabileceği farklı birçok konsept vardır. Bunlardan bazılarını sizler için listeledik: 


Evde Bekarlığa Veda Partisi Konsepti 


Hem rahat bir ortamda hem de parti başlangıç bitiş saatinin önemli olmadığı bir yerde bekarlığa veda partisi yapmak isterseniz, evde bekarlığa partisi yapmak sizin için harika bir fikir. Sizin, bir arkadaşınızın ya da bir akrabanızın evini istediğiniz konseptte süsleyip, rahat kıyafetler giyip, arkadaşlarınız ile eğlenceli ve bol kahkahalı bir bekarlığa veda partisi organize edebilirsiniz.


Yatta Bekarlığa Veda Partisi Konsepti


Düğünden önce, tıpkı şarkıda da bahsedildiği gibi bütün kızlar toplanıp doyasıya eğleneceğiniz bir bekarlığa veda partisi için yatlar, değişik ve unutulmaz bir tercih olabilir. Yatta yapmak istediğin bekarlığa veda partisinin katılımcı sayısı, evde yapabileceğin bekarlığa veda partisi sayısından daha az olabilir. Yatta bekarlığa veda partisi İstanbul’da, Ege’de ve Akdeniz’de keyifli bir organizasyon isteyenler için iyi bir seçenektir. Yatta dans, müzik, DJ hatta dansçı seçenekleri için önceden tüm detayları düşünmelisiniz. 


SPA'da ya da Hamamda Bekarlığa Veda Partisi Konsepti 


Kadın kadına yapılacak en keyifli etkinliklerden biri olabilecek olan Spa’da ya da hamamda bekarlığa veda partisi, hem eğlenmek hem de güzelleşmek için harika bir fikir. Düğün öncesi en yakın arkadaşlarınızla birlikte hem eğlenmek hem de bakım yaptırmak, her zaman yapacağınız bir etkinlik olmayacağı için bu alternatifi de düşünebilirsiniz. Spa’da ya da hamamda giyeceğiniz kıyafetin ne olacağı çok belli olduğu için gelin adaylarına ve arkadaşlarına herhangi bir tavsiyede bulunmuyoruz.


Barda ya da Kafede Bekarlığa Veda Partisi Konsepti


Eğlence; birçok insana göre evden dışarı çıkmak ve bir barda ya da kafede eğlenmektir. Evden uzakta bir mekanda sınırsızca eğlenmek, müzik dinlemek ve dans etmek istiyorsanız bir bar ya da bir kafede bekarlığa partisi organize edebilirsiniz. Bar ya da kafe ile önceden konuşup rahatça eğlenmeniz için tüm detayları konuşmanız, süsleme dahil tüm ayrıntıları düşünmeniz, harika bir bekarlığa partisi yapmanız için çok önemlidir. Mekanda karaoke etkinliği yapmak eğlenceli bir aktivite olabilir. Kıyafet olarak rahat gece elbiselerini ve rahat ayakkabıları tercih edebilirsiniz.


Havuz Başı Bekarlığa Veda Partisi Konsepti


Son dönemlerinden popüler bekarlığa veda partisi en sık rastladığımız trendlerden biri deniz veya havuz kenarında yapılan bekarlığa veda partileridir. Havuz başında yapılacak bekarlığa veda partisinde gelin beyaz mayo gelinin arkadaşları da renkli mayo ile konsepte uygun giyinmiş olurlar. Süsleme ve yazılar rüzgar hesap edilerek mekana yerleştirilmelidir. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat