Trabzon'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Mekan Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Trabzon'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Mekan Çekim Yerleri

blog image

Trabzon'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Mekan Çekim Yerleri

Trabzon düğün fotoğrafçıları dış çekim mekanı konusunda çok şanslı. Trabzon’da dış çekim yeri olarak deniz kıyısında, ormanda, göl kenarında, tarihi yerlerde çok sayıda alternatif vardır. 


Trabzon’da düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler dış çekim mekanını belirlerken mutlaka dış çekim mekanını önceden görmeli ve hikayelerine uygun yeri ortak karar vererek seçmelidir. 


Trabzon Dış Mekan Çekim Yerleri 


Atatürk Köşkü Müzesi


1890 yılında inşa edilen bu tarihi köşk Trabzon’a tepeden bakan Soğuksu sırtlarında, çam ormanları içerisinde bulunmaktadır. Hem köşk binası hem de bahçesi çok gösterişlidir. 


Trabzon’a ziyareti sırasında Atatürk’ün de kaldığı ve çok beğendiği Atatürk Köşkü gören herkesin hayran olduğu bir mimariye sahiptir. Atatürk Köşkü Müzesi, Trabzon düğün fotoğrafçılarının favori dış çekim mekanlarından birisidir. 


Akçakale Plajı


Trabzon’un önemli plajlarından biri olan Akçakale Plajı, Karadeniz’e ismini veren siyah kumsalı ile ünlüdür. Düğün fotoğraflarınızın deniz kenarında dünyada az bulunan renkte kumsalda olmasını isterseniz Akçakale Plajı’nı mutlaka dış çekim yeri olarak düşünmelisiniz. 


Ortamahalle


Trabzon’un Safranbolu’su olarak adlandırılan Akçaabat ilçesinde bulunan Ortamahalle, Osmanlı döneminden kalma evleri, tarihi konakları, Arnavut kaldırımlı sokakları, çeşmeleri ile düğün fotoğrafı çekimi için mükemmel bir dış çekim mekanıdır. 


Altındere Vadisi Milli Parkı


Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi Milli Parkı, etrafı ormanlarla çevrili olmasıyla eşsiz bir manzaraya sahiptir. Rengarenk çiçekleri, görkemli ağaçları, el değmemiş doğası  ile ideal bir Trabzon dış çekim mekanıdır. 


Zağnos Vadisi Parkı


Zağnos Vadisi Parkı, Trabzon şehir merkezinin en güzel yeşil  alanlarından birisidir. Zağnos Vadisi Parkı’nda bulunan amfi tiyatro, çiçekler, ağaçlar, göletler, burada yaşayan ördekler ve tavşanlar düğün fotoğrafları için harika bir dış çekim mekanı yaratıyor. 


Kayabaşı Tabiat Parkı


Akçaabat’ta bulunan Kayabaşı Tabiat Parkı, geniş ormanlık arazisi ve büyüleyici doğası ile dış çekim yeri olarak doğru bir tercih olabilir. 


Çamburnu Tabiat Parkı


Sürmene’de bulunan Çamburnu Tabiat Parkı, deniz kenarındadır ve tamamı orman ile kaplıdır. Seyir terasının olması dış çekim mekanı olarak tercih edilmesi için ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

 

Trabzon Botanik Parkı


Trabzon Botanik Parkı, içerisinde bulunan farklı bitki türleri, göleti, seyir kulesi, yürüyüş alanları ile yeşilliğin içerisinde düğün fotoğraflarınızın olmasını isterseniz harika bir dış çekim yeridir.  


Sera Gölü


Akçaabat ilçesinde bulunan Sera Gölü, aynı zamanda bir tabiat parkıdır. Göl manzarasının ve doğal bir ortamın düğün fotoğraflarınızda olmasını isterseniz Sera Gölü’nü dış çekim mekanı olarak düşünebilirsiniz. 


Aygır Gölü – Anzer  Gölü


Çaykara ilçesinde bulunan Aygır Gölü, 2740 metre yüksekliktedir. Haldizen Dağları üzerinde bulunan Aygır Gölü , düğün fotoğrafları için farklı bir dış çekim mekanı arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. 


Araklı Os Şelalesi


Araklı ilçesinde bulunan Araklı Os Şelalesi, yakınında bulunan tarihi değirmen ile düğün fotoğraflarınız için harika bir arka plan olabilir. 


Canik Şelalesi


Tonya ilçesinde bulunan Canik Şelalesi, 1800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu, ağaç kesilmeden ve duvar örülmeden yapılan bu yolu, ahşap zemin ve seyir terası ile Trabzon’da önemli ve ilgi çekici dış çekim mekanları arasındadır.


Uzungöl


Çaykara ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Uzungöl, yemyeşil doğası, sessiz, sakin ve huzur dolu atmosferi ve mükemmel göl manzarası ile Trabzon dış çekim mekanları arasında favori yerlerdendir. 

Trabzon Düğün Fotoğrafçıları için tıklayın>

Trabzon düğün salonları için tıklayın>

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat