Isparta'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Isparta'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Isparta'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Birçok doğa harikası yere sahip olan Isparta, düğün fotoğrafı dış çekimi konusunda Isparta düğün fotoğrafçıları için çok zengin bir şehirdir.


Akdeniz Bölgesi’nin gül başkenti olan Isparta, temmuz ve ağustos aylarında hasadı yapılan lavanta bahçeleri, Göller yöresi ve çok sayıdaki doğal güzellikleri ile Isparta düğün fotoğrafları harika dış çekim yerlerine sahiptir. 


Isparta Dış Çekim Yerleri


Lavanta Vadisi


Kartpostal havasında düğün fotoğraflarına sahip olmak isterseniz Keçiborlu’da bulunan; Lavanta Vadisi, Isparta dış çekim yerleri arasında en ideal olanıdır. Kuşçular, Kuyucuk, Ardınçlı ve Aydoğmuş köylerinde çok sayıda görebileceğiniz lavanta tarlaları temmuz ve ağustos aylarında muhteşem manzarası ve kokusuyla düğün fotoğraflarınızı harika yapmak için sizleri bekliyor. 


Eğirdir Gölü


Isparta düğün fotoğrafçılarının vazgeçilmez Isparta dış çekim yerlerinden biri olan Eğirdir Gölü, muhteşem plajları ve büyüleyici doğası ile düğün fotoğrafları için kusursuz bir yerdir.


Akpınar Köyü Seyir Terası 


Düğün fotoğraflarınızda Eğirdir Gölü’nün, Yeşil ve Can Adaları’nın, Barla ve Anamas Dağları’nın arka fon olarak kullanmak isterseniz Akpınar Köyü Seyir Terası Isparta dış çekim yeri olarak doğru adrestir. 


Altınkum Plajı 


Mavi bayraklı bir plaj olan  Altınkum Plajı düğün fotoğraflarında göl manzarası ve plaj manzarasını kullanmak isteyenler için harika bir lokasyondur. Altınkum Plajı, Isparta düğün fotoğrafçıları için popüler mekanlar arasındadır. 


Can Ada


Eğirdir ile Yeşilada arasında yer alan Can Ada, harika doğası ve manzarası ile Isparta dış çekim mekanları arasında popüler yerlerdendir. 


Yeşilada 


Yemyeşil doğası ile Eğirdir’in en popüler noktalarından olan Yeşilada, hem doğal güzelliği hem de Ada Camii, Aya Stefanos Kilisesi, Yeşilada Hamamı gibi tarihi mekanları ile Isparta düğün fotoğrafçıları için sık kullanılan Isparta dış çekim yerleri arasındadır. 


Kovada Gölü


Milli bir park olan Kovada Gölü, sahip olduğu flora zenginliği, yürüyüş parkuru ile Isparta dış çekim yerleri arasındadır. Düğün fotoğraflarınız için hem göl kenarından hem de gölün tepesinden yararlanabilirsiniz. 


Beyşehir Gölü 


Sahip olduğu plajları, bitki örtüsü ve harika göl manzarası ile Beyşehir Gölü ideal bir dış çekim yeridir. 


Yazılı Kanyon


Milli bir park olan Yazılı Kanyon, harika yürüyüş yolları, rengarenk bitki örtüsü ile muhteşem bir Isparta dış çekim yeridir. 


Yaka Kanyonu 


Yaka Kanyonu, zengin bitki örtüsü, irili ufaklı şelaleleri, kuş türleri ve rengarenk kelebekleri ile Isparta düğün fotoğrafçıları için harika bir dış çekim yeridir. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat