Balıkesir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Balıkesir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

blog image

Balıkesir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Balıkesir, düğün fotoğrafı çekimi konusunda hem Balıkesir düğün fotoğrafçıları hem de Balıkesir’de dış çekim düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler için birbirinden harika çok sayıda alternatif sunmaktadır. 


Balıkesir Düğün Fotoğrafı Dış Çekim Mekanları 


Ayvalık 
Ayvalık, sahip olduğu doğal güzellikleri ile çiftlerin en çok tercih ettiği dış çekim mekanları arasındadır. Harika düğün albümlerinin hazırlandığı Ayvalık, denizi, doğası ve rengarenk sokakları ile Balıkesir’in en gözde düğün fotoğrafı dış çekim yerlerindendir.  Arnavut kaldırımlı sokakları, plajları, değirmenleri ve koyları ile Ayvalık dış mekan düğün fotoğraf çekimleri ile çiftlerin favori mekanlarındandır. Her tarafı dış çekim düğün fotoğraf çekim yeri olan Ayvalık, renkli çiçeklerle kaplı taş evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları, cumbalı taş evleri  romantik ve eğlenceli düğün fotoğrafları çekimi yaptırmak isteyen  çiftler için benzersiz bir dış çekim mekanıdır. 


İda Dağı


Balıkesir’in dünyaca ünlü İda Dağı en yüksek tepesi olan  Karateş tepesi ve etrafı yemyeşil ormanlarla kaplı ortamı ile Balıkesir dış çekim yerleri arasında en ihtişamlı yerlerden biridir. 


Kazdağı Milli Parkı


Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağı Milli Parkı, birbirinden etkileyici ağaç türleri ve masalsı manzarası olan  Şahin Deresi Kanyonu ile düğün fotoğrafları dış mekan çekimi yapmak için mükemmel bir lokasyondur. 


Altınoluk

Dünyanın en temiz ikinci havasına sahip olan Altınoluk, zeytinlikleri ve denizi ile Balıkesir dış çekim mekanları arasında popüler yerlerdendir. 


Erdek


Erdek, yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile dört mevsim düğün fotoğrafları dış çekim yeri olarak görülmesi gereken yerlerdendir. 


Manyas Kuş Cenneti 


Manyas Kuş Cenneti,250’den fazla kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır ve Balıkesir dış çekim yerleri arasında popüler mekanlar arasındadır. 


Şeytan Sofrası


Ayvalık’a 8 km uzaklıkta bulunan Şeytan Sofrası büyük kayalık tepelerin üzerinde harika manzaraya sahip önemli bir Balıkesir dış çekim mekanıdır. Şeytan Sofrasından tüm Ayvalık Adaları ve Midilli Adası’nın manzarası düğün fotoğraflarının içinde görülebilir. Dış çekim düğün fotoğrafları için gün batımını da çok uygundur.


Değirmen Boğazı Tabiat Parkı


Değirmen Boğazı Tabiat Parkı; geniş piknik alanı, çam, selvi, söğüt, gibi birbirinden güzel ağaç türleri ile önemli Balıkesir dış çekim mekanları arasındadır. 


Badavut Plajı


Ayvalık’ın dalgasız denizli, altın kumlu ve temiz sulu Badavut Plajı, Balıkesir’in önemli düğün fotoğrafı çekimi dış mekan yerleri arasındadır.


Akçay Altınkum Plajı


Yumuşacık bir kumsala ve kumlu bir denize sahip olan Akçay Altınkum Plajı Balıkesir’de düğün fotoğrafları çektirmek isteyenler için önemli bir dış çekim yerlerindendir.


Avşa Altınkum Plajı


Altın sarısı kumsalı ve tertemiz deniziyle Balıkesir dış çekim mekanları arasında deniz kenarında dış çekim mekanı arayanlar için güzel bir seçenektir. 


 Atatürk Kayalıkları


Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Atatürk’ün yan profilini andırdığı için Atatürk Kayalıkları ismini alan bu lokasyon düğün fotoğrafları için farklı yer arayanlar için alternatif bir Balıkesir dış çekim mekanıdır. 


Çamlık


Çamlık, denize açılan sokakları, eski Rum evleri ve mavi tur teknelerinin popüler mola duraklarından Çamlık Koyu ile düğün fotoğrafları için güzel bir Balıkesir dış çekim yeridir. 


Sarımsaklı


Sarımsaklı, Ayvalık’ın en uzun kumsala ve en temiz denize sahip bölgesidir. Balıkesir dış çekim yerleri arasında deniz kenarında düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler için ideal bir yerdir. 


 Burhaniye


Kaz Dağları ve Madra Dağı arasında mükemmel bir konumda yer alan Burhaniye, doğa güzellikleriyle ve ince kumlu doğal plajları ile Balıkesir dış çekim yerleri arasında popüler yerlerdendir. 


Avşa Adası


Balıkesir’e bağlı Avşa Adası, sahip olduğu tarihi ve doğa güzellikler sizleri ile harika bir Balıkesir dış çekim yeridir. 


Cunda Adası 


Dar sokakları, tarihi Rum evleri ve Arnavut kaldırımlarıyla Cunda, Balıkesir dış çekim yerleri arasında en popüler olanlardandır. 


Balıkesir Atatürk Parkı


Geniş bir alana yayılan Balıkesir Atatürk Parkı, yapay gölü,  çay bahçeleri, seyir terasları, gezinti ve yürüyüş yolları, küçük şelaleleri, kaya bahçesi ile düğün fotoğrafları için harika bir Balıkesir dış çekim mekanıdır

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat