Sinop'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Sinop'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Sinop'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Karadeniz’in orta kesiminde doğa ile iç içe bulunan Sinop, düğün fotoğrafları çekimi için sahip olduğu çok sayıdaki dış çekim yeri ile Sinop düğün fotoğrafçıları için harika bir şehirdir.


Sinop düğün fotoğrafçıları, düğün fotoğrafları dış çekimleri yerleri için Sinop’un yemyeşil doğası, kıyı şeridi başta olmak üzere birçok yeri kullanmaktadır. 


En popüler Sinop dış çekim mekanları Hamsilos Koyu, Erfelek Şelalesi, Sinop Kalesi, Sinop yaylaları ve Akgöl’dür. 


Sinop Dış Çekim Yerleri 


Hamsilos Fiyordu


Türkiye’nin tek fiyordu olan Türkiye’nin en kuzeyinde bulunan Hamsilos Koyu, tabiat parkı ile düğün fotoğrafları için kusursuz bir dış çekim yeridir. 


Sinop Kalesi


Yapılış tarihi Milattan Önce 8. yüzyıla uzanan tarihi Sinop kalesi şehir merkezinde yer almaktadır. Sahip olduğu harika deniz manzarası ve ikonik mimarisi ile Sinop Kalesi, Sinop düğün fotoğrafçıları için çok uygun bir dış çekim yeridir. 


İnceburun Feneri


1863 yılında inşa edilen İnceburun Feneri, bembeyaz binası, benzersiz manzarası ile Sinop dış çekim yerleri arasındadır ve Sinop düğün fotoğrafçıları için favori mekanlardandır.


Boyabat Kalesi


Kayalar üzerinde bulunan Boyabat Kalesi hem görünümü hem de yemyeşil çevresi ile düğün fotoğrafları için harika bir dış fon sağlamaktadır. Sinop dış çekim yerleri arasında Boyabat Kalesi mimarisi ile her zaman önemli bir yerdir. 


Erfelek  Şelaleleri


Erfelek Şelaleleri 2 kilometre uzunluğundaki vadi içinde bulunan irili ufaklı birçok şelaleden oluşmaktadır. Erfelek Şelaleleri’ni düğün fotoğrafları için dış çekim yeri olarak tercih ederseniz ahşap platformlar sayesinde vadiyi ve şelaleleri arka fon olarak kullanabilirsiniz ve harika düğün fotoğraflarına sahip olabilirsiniz. 


Akgöl


Sinop’un simge yerlerinden olan Akgöl, yeşilin tüm tonlarına sahip olması ve harika manzarası ile Sinop düğün fotoğrafçıları için düğün fotoğrafları dış çekim yerleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 


Boyabat Evleri 


Sinop’un restore edilerek harika bir görünüme kavuşturulan Boyabat Evleri düğün fotoğrafları için doğal bir çekim platosuna dönüşmüştür. Sinop dış çekim yerleri arasında farklı tarzı ile Sinop düğün fotoğrafçıları için önemli yerlerden biridir. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat