Tekirdağ Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Tekirdağ Dış Çekim Yerleri

blog image

Tekirdağ Dış Çekim Yerleri

Tekirdağ’da evlenecek çiftler profesyonel düğün fotoğrafçıları ile birlikte birbirinden güzel mekanlarda dış çekim yapabilirler. Dış çekim düğün fotoğrafları için Tekirdağ’da bulunan birbirinden etkileyici doğal güzelliklerle dolu yerlerden bir ya da birkaçını seçerek mutluluğunuzu doğal ve ölümsüz hale getirebilirsiniz.

 

Hem Marmara Denizi’ne hem de Karadeniz’e kıyısı olan Tekirdağ tarihi yerleri, yemyeşil doğası ve masmavi sahilleri ile düğün fotoğrafları için çok uygundur.

 

Tekirdağ’da Dış Çekim Mekanları 


Hora Feneri

Şarköy ilçesinde bulunan Hora Feneri, dış çekim düğün fotoğrafları için harika bir arka plan olabilir. Hem yemyeşil doğa, hem masmavi deniz, hem de tarihi Hora Feneri, gemilere yol gösterdiği gibi düğün fotoğraflarınızı da en beğenilen düğün fotoğrafları arasında gösterebilir. 


Çamlıköy Kastro Plajı


3 kilometre uzanan plajı, yemyeşil ormanı ve yanında bulunan göl ile birlikte Çamlıköy Kastro Plajı Tekirdağ’da dış çekim mekanları arasında popüler bir mekandır. 


Çorlu Atatürk Orman Korusu


Çorlu ilçesinde bulunan Çorlu Atatürk Orman Korusu, yemyeşil doğası ile dış mekan düğün fotoğrafları için en çok tercih edilen yerlerden biridir. Koru içerisinde bulunan birbirinden güzel ağaç ve bitki türleri düğün fotoğraflarınızı büyüleyici yapabilir. 


Olimpos At Çiftliği


Çorlu’da bulunan Olimpos At Çiftliği yemyeşil ağaçları ve rengarenk çiçekleri ve birbirinden göz alıcı atları ile size değişik konsept kullanarak dış çekim düğün fotoğraflarına sahip olmanız için fırsat verir. 


Gölbaşı Gençlik Parkı


Çorlu’da bulunan yeşillikler içerisindeki Gölbaşı Gençlik Parkı, adından da anlaşılacağı gibi içinde büyük bir göl barındırmaktadır ve yetenekli düğün fotoğrafçınızın özenli çalışması ile düğün fotoğraflarınız masalsı bir hale kolayca dönüşebilir. 


Çamlıköy Ormaniçi Dinlenme Tesisleri


Saray ilçesine 32 km uzaklıkta olan ve aynı zamanda Milli Park da olan  Çamlıköy Ormaniçi Dinlenme Tesisleri, hem 3 kilometre uzunluğunda olan plajı hem de karaçam ormanları ile düğün fotoğraflarınız için aradığınız dış çekim mekanı olabilir. 


Kazak Gölü Piknik Alanı


Kapaklı ilçesinde bulunan Kazak Gölü Piknik Alanı, içerisinde bulunan göleti, yürüyüş parkurları, yemyeşil doğası ile Tekirdağ’ın önemli dış çekim düğün fotoğrafı mekanlarındandır.

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat