Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham Evlendi.

Anasayfa  / Blog Listesi  / Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham Evlendi.

blog image

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham Evlendi.

Nicola Peltz 2022 nin gelin mi?

 

Saçlarını ve makyajını nasıl yaptı?

 

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham kısa süre önc düğümü bağladılar… ve gelinin bir sonraki seviyedeki saçını gördünüz mü? 90'lı yıllarda süper model Claudia Schiffer'e saygı duruşu niteliğindeki yarı yukarıda yarı açık stil, Nicola'nın uzun zamandır arkadaşı olan süper kuaför Adir Abergel tarafından yaratıldı – çift 2014'te Transformers turunda tanıştı. “O benim küçük kız kardeşim gibi – beni her zaman rahatsız ediyor, ama aynı zamanda en iyisi, ”diyor Abergel, Florida'dan Vogue’a. "Bana Claudia Schiffer'in tüm bu olağanüstü görüntülerini - kaküllü resimleri de dahil olmak üzere - gönderiyor, bu yüzden bize ilham verdiler, ayrıca elbisesi de çok güzel."

 

Rüya gibi yarı-yukarı yarı-aşağı stil, Peltz'in düğün gününde giydiği ağır ve "inanılmaz derecede uzun" duvağı sabitlemek için mükemmel bir görünümdü ve aynı zamanda özenle planlanmış gelin görünümüne bozulmamış, havalı bir kız havası verdi. Abergel sadece 90'ların Schiffer'ini kanalize etmekle kalmadı, aynı zamanda Brigitte Bardot'nun hacimli yarım atkuyruğundan da ilham aldı. “Her şey saçlarını güzel, yumuşak ve pürüzsüz tutmakla ilgiliydi” diyor. “Lüks, cilalı doku düşünün, ancak dolgunluk ve hareketle.” Ayrıca büyük günün öncesinde saç rengini daha açık ve parlak aldı.

Bu güzel lüks bitişe yönelik bir tehdit, Peltz ailesinin düğün mekanı olarak hizmet veren geniş sahil arazisine ev sahipliği yapan Florida'daki nem ve rüzgardı. "Nicola'nın aslında oldukça dalgalı saçları var - içinde çok fazla doku var - bu yüzden nemden korunduğundan emin olmak için ona tüm hafta Virtue Onarıcı Maske kullandırdım " diyor. "Bütün gelinlere söyleyeceğim bir şey var ki, güzel saçların en önemli parçalarından biri, büyük gün gelmeden önce aşırı derecede nemlendirilmiş olmasını sağlamaktır."

 

Bundan sonra, Virtue's Healing Oil ve Un-Frizz Cream gibi yumuşatıcı formüllerle saçı “gerçekten iyi bir fön” yapmadan önce mühürlemek için hazırlamaktı. Abergel, "Mükemmel gelin saçının sırrı, fönle kuruttuktan sonra başka bir ısı kaynağı kullanmaktır" diyor. "Ona bu yüksek bitişi vermek için büyük bir fıçı maşası kullandım. Saçın üzerinden geçirdim ve saçını biraz daha dağınık hissettirmek için küçük kıvrımlar oluşturdum.” Bu arada, Abergel'in asistanları Nicola'nın nedime saçını yapmakla görevlendirildi. İlham mı? “90'ların minimal bir Kate Moss'u.”

 

Channel makyaj sanatçısı Kate Lee , Nicola'nın doğal güzelliğinden ilham aldı ve günlük makyajını yaparken onu güçlendirmeye çalıştı. Vogue'a , "Çok taze, doğal bir görünüme karar verdik - zar zor var ama peçenin altından çıkacak birkaç ilginç ayrıntıyla," dedi . "Amaç, birkaç modern, pek de geleneksel olmayan ayrıntı eklerken doğal özelliklerini vurgulamaktı." Görünüm için tercih edilen ürünlerinden biri, Chanel'in nemli bir parlaklık veren Sedefli Baume Essentiel Çok Kullanımlı Glow Stick'iydi.

 

Vouge dan alıntılanmıştır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat