Mersin'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Mersin'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

blog image

Mersin'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Mersin dış çekim için çok elverişli mekanlara sahiptir. Düğün dış çekimi için sadece Mersin’de yapılan düğün sahipleri değil Adana gibi yakın şehirlerden de dış çekim için gelenler olmaktadır.


Düğün fotoğraflarının kusursuz olması için; mekan, ışık, poz ve hikayenin gerçek duygularla yansıtılması çok önemlidir.


Mersin dış çekim mekanları eşsiz düğün fotoğrafları için çok uygundur. Mersin’de dış mekan çekimi için birçok doğal, tarihi ve kültürel alternatif yer vardır. 

 

Mersin Dış Çekim Mekanları 


Sahil ve Plajlar


Plajları ve sahilleri ile ünlü Mersin hem gün boyu hem de gün batımında düğün fotoğrafları için doğal bir platoya dönüşmektedir. Silifke başta olmak üzere birçok dış çekim mekanını tercih edebilirsiniz. 


Mersin’de önemli dış çekim mekanlarından biri de Akyar’dır. Akyar’da bulunan deniz manzarası ve kayalıklar burayı Mersin’de dış çekim için önemli bir merkez yapmaktadır.


Doğanın İçinde Yeşil Konseptli Fotoğraflar


Mersin’de bulunan ormanlar dış çekim düğün fotoğraflarının en popüler mekanlarından biridir. Mersin’de bulunan çam ağaçları ve zeytin ağaçları düğün fotoğrafları için harika dekorlardır. Yeşim konseptli düğün fotoğrafları için Mersin sonsuz alternatif sunmaktadır. 
Mersin’de bulunan şelaleler ve vadiler dış mekan çekimleri için önemli bir seçenektir.


Tarihi Yerler


Yerleşik tarihi çok eskilere uzanan Mersin’de çok sayıda tarihi yapı vardır. Mersin’de bulunan Kız Kalesi, surlar, su kemerleri ya da antik tiyatro dış mekan çekimi yapmak için çok iyi seçeneklerdir. Mersin’de dış çekim mekanlarının en önemlilerinden biri Tarsus Eski Evleri’dir. Burada bulunan St. Paul kuyusu , eski ve büyüleyici kapılar dış mekan çekimler için eşsiz bir seçenek olmaktadır. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat