Kırklareli Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Kırklareli Dış Çekim Mekanları

blog image

Kırklareli Dış Çekim Mekanları

Trakya Bölgesi’nin doğal güzellikleri ile dolu şehri Kırklareli, evlenecek çiftler için çok sayıda dış çekim mekanına ev sahipliği yapmaktadır.

 

Edirne, Tekirdağ ve İstanbul’a yakın mesafede olan Kırklareli, düğün yapmak, düğün fotoğrafı çektirmek için evlenecek çiftler tarafından popüler mekanlara sahiptir. 


Kırklareli’nde dış mekan çekimi yapmak için hem doğal hem de tarihi özelliklere sahip yerler şunlardır:

 

Kırklaerli Dış Çekim Mekanları 


Kıyıköy Plajı


Kırklareli’nin Karadeniz’e bakan kısmında bulunan Kıyıköy düğün fotoğrafları için eşsiz bir dış mekan çekim yeridir. Düğün fotoğrafları için hem Kıyıköy Plajı hem de buradan denize dökülen Pabuçdere ve  Kazandere derelerini doğal dış mekan çekim platosu olarak düşünebilirsiniz. 


İğneada Plajı


Demirköy ilçesi içinde bulunan İğneada Plajı ve çevresinde bulunan Liman Feneri, Sislioba Kalesi, Hamdibey Kalesi, Gökyaka Kalesi’ni, farklı bitki örtüsü ve güzelliğine herkesin hayran kaldığı ormanları düğün fotoğraflarınız için arka fon olarak kullanabilirsiniz. 


Selvez Koyu


Kırklareli’nin en sakin koylarından olan Selvez Koyu Kıyıköy kasabasına 4 kilometre uzaklıktadır. Denize sıfır kayalıklar ile çok güzel görüntüler elde edebileceğiniz Selvez Koyu dış mekan düğün fotoğraf çekimi yapmak için dikkat çekici bir güzelliğe sahiptir. 


Aşıklar Tepesi 


Kırklareli Kıyıköy’ün en popüler yerlerinden biri olan Aşıklar Tepesi isminden de anlaşılacağı gibi sevgililer için olmazsa olmaz bir yerdir. Düğün fotoğrafları için manzarası görülmeye değer bir yerdir. Aşıklar Tepesi. 


Cehennem Şelaleleri


Cehennem Şelaleleri, Kırklareli’nin Vize ilçesinde bulunan doğa harikalarıdır. El değmemiş doğası ile düğün dış çekim mekanları arasında en özgün ve en doğal yerlerden biridir. yanında bulunan akasya ağaçları ve kayalıklar ile Cehennem Şelaleleri  düğün fotoğrafları için Kırklareli’nde çok popüler bir dış mekan çekim yeridir. 


İğneada Longozu - Saka Gölü Longozu


Eğer aklınızda çok farklı, çok güzel ve çok doğal bir yerde düğün fotoğrafları çektirmek varsa İğneada Longozu sizin için en baştaki alternatiflerden biri olmalıdır. Longoz ormanlarında bulunan  yedi önemli gölünden biri olan Saka Gölü Longozu kumsalın hemen yanında bulunmaktadır. Kırklareli’nde dış mekan düğün fotoğrafları çekimi yapılan önemli yerlerden biridir. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat