İzmir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Anasayfa  / Blog Listesi  / İzmir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

blog image

İzmir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Türkiye’nin  en çok turist ağırlayan kentlerinden biri olan İzmir’de birçok tarihi ve etkileyici alan bulunuyor. İzmir hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle bilinen bir şehirdir. Eski bir binayı, tarihi bir sokağı ya da eşsiz bir manzarayı düğün fotoğraflarınız için fon olarak kullanabilir ve en önemli gününüz olan düğün gününüzü İzmir dış mekan fotoğraf çekimi yerleri arasından bir tercih yaparak sonsuza kadar ölümsüzleştirebilirsiniz.


İzmir Dış Mekan Fotoğraf Çekimi İçin Mekan Tavsiyeleri


Alaçatı 


Alaçatı’da bulunan tarihi sokaklar ve eşsiz mimariye sahip binalar İzmir dış mekan fotoğraf çekimi için mükemmel bir ortam sağlamaktadır. Eğer mavi ve beyaz tonları seviyorsanız dış mekan fotoğraf çekimi tercihi yaparken Alaçatı’yı en üst sıraya koymanızda yarar var. Evlerin önünde rengarenk çiçeklerle ya da Alaçatı’da bulunan yel değirmenleri ile düğün fotoğraflarını ölümsüz yapmak harika bir fikir olabilir.


Edward Köşkü 


Edward Köşkü Bornova'da bulunmaktadır ve tarihi 19.yüzyıla kadar uzanmaktadır. Levanten mimarisine uygun inşan edilmiş olan Edward Köşkü hem doğal hem de mimari güzelliği beraber barındırdığı için dış mekan fotoğraf çekimi için harika bir tercih olabilir. E-mail ya da telefon ile iletişime geçerek Edward Köşkünde çekim yapmak için bilgi vermeniz size harika düğün fotoğraflara sahip olmak için başlangıç olacaktır.

 

Antik Kentler 


İzmir’de dış mekan fotoğraf çekimi için Efes, Bergama, Agora ve Teos gibi çok sayıda antik kent bulunmaktadır . Bu antik kentlerden en popüler  olanları dünyaca ünlü olan Efes ve Bergama'dır. Efes’teki antik tiyatroda ve Artemis Tapınağı’nda çok güzel düğün fotoğrafları çektirebilirsin. Agora da İzmir dış mekan düğün fotoğraf çekimi için tercih edilen yerlerdendir.


İnciraltı Kent Ormanı 


İnciraltı Kent Ormanı dış çekim düğün fotoğrafı çekimi için harika bir mekandır çünkü burada  doğal taş, kaya ve tahtalarla oluşturulmuş dinlenme alanları, köprüler, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunmaktadır.


Çamlık Lokomotif Müzesi


Bu konsept müzesi Selçuk’a bağlı Çamlık köyündedir. 1991 yılında müze haline getirilmiştir. Çamlık Lokomotif Müzesi’nü dış mekan fotoğraf çekimi için kullanmak isterseniz hem eski lokomotifler hem de eski binalar size çok yardımcı olacaklardır. Dış mekan fotoğraf çekimi için herhangi bir ücret ya da izin yoktur.


İzmir Doğal Yaşam Parkı 


Birçok hayvan ve bitki çeşidinin olmasıyla harika bir doğal güzelliğe sahip olan İzmir Doğal Yaşam Parkı İzmir dış mekan fotoğraf çekimi için çok güzel ve popüler bir mekandır.


Kordon


İzmir denince akla gelen ilk yerlerden biri de güzeller güzeli Kordon’dur. Bir tarafta deniz bir tarafta upuzun bir yeşil alan ve şirin kafeleriyle Türkiye’nin en popüler yerlerinden biridir.
 

İzmir dış çekim mekanlarının en popüler olanlarından biridir çünkü müthiş bir deniz manzarasına ve gün batımına sahiptir.


Sahiller


Türkiye’nin en popüler tatil şehrinden olan İzmir’in birçok güzel sahil beldesi vardır. İzmir’de Karaburun, Ilıca, Akkum gibi çok sayıda popüler plaj var. Hepsi birbirinden güzel olan bu mekanlarda düğün fotoğraflarının da hepsi birbirinden güzel olur.


Dario Moreno Sokağı 


Tarihi Asansör’ün yer aldığı İzmirli ünlü müzisyen Dario Moreno’nun adını taşıyan bu sokak İzmir dış mekan fotoğraf çekimi  yapılan popüler mekanlar arasında bulunuyor. Kent merkezinin 1 km uzağında olan bu sokak, tarihi dokusuyla düğün fotoğrafları çekmek için oldukça güzel bir mekandır. Sokakta bulunan çok sayıda Rum evi sokağın havasını ve tarzını değiştirmiştir. Sokağın girişinde bulunan Dario Moreno heykelini ziyaret etmeyi sakın unutmayın . 


Şirince 


Selçuk ilçesi sınırları içinde olan ünü İzmir hatta Türkiye sınırlarını aşmış olan Şirince bir başka popüler dış mekan fotoğraf çekimi mekanlarından biridir. Şirince hem tarihi hem de otantik ve organik yapısıyla düğün fotoğrafı çekimi için kusursuz bir yerdir. Daracık ve sevimli sokaklar, tarihi binalar, eski kiliseler düğün fotoğraflarınız için harika görüntüler olabilir. 


Tarihi Havagazı Fabrikası


Havagazı Fabrikası, İzmir dış çekim düğün fotoğrafı çekimi için çok popüler olan bir mekandır. Yaklaşık 150 yıllık bir geçmişe  sahip olan mekan, Alsancak’ta bulunmaktadır .


Şehir merkezinde olduğu için büyük avantaja sahip bu mekanın sahip olduğu duvarlar sayesinde düğün fotoğraflarına mistik hava kattığı için çok güzel düğün fotoğrafları ortaya çıkmaktadır.

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat