İstanbul'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

Anasayfa  / Blog Listesi  / İstanbul'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

blog image

İstanbul'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

Dünyanın en güzel şehirlerinden olan İstanbul, düğün çekimi yapmak için çok sayıda mekana sahiptir. Hem tarihi hem de doğal güzelliğe sahip birçok mekan evlenecek çiftlerin mutluluk pozları vererek sonsuzluğa anı bırakmaları için gelmesini ve harika düğün çekimleri yapmasını bekliyor. 


Hayatınızdaki en özel anlardan biri olan düğününüz için hem İstanbul’un Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasında bulunan birbirinden güzel, özel ve büyüleyici düğün çekimi yapılacak yerleri sizler için araştırdık. İstanbul’da dış mekan fotoğraf çekimi ya da iç mekan fotoğraf çekimi olacağına  bütün alternatiflere bakarak karar verebilirsiniz. 


İstanbul’da Düğün Çekimi Yapılacak En Güzel Yerler


Atatürk Arboretumu  


Bu güzel mekan Sarıyer’de bulunmaktadır . Fotoğraf çekimi ücretlidir. Atatürk Arboretumu  içinde çok sayıda küçük göl ve birbirinden farklı ağaç vardır .Doğanın içinde düğün fotoğrafları çekmek isteyen çiftler için en ideal yerlerden biridir. 


Adalar 


İstanbul’un mimari açıdan harika binalara sahip Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgaz Adası düğün fotoğraf çekimi için mükemmel bir tercih olabilir. Hatta fotoğraf ve video çekimine vapurda bile başlayabilirsiniz. Eğer yıllar sonra bile mutlulukla bakacağınız düğün fotoğraflarınızın sahil manzarası, fayton, Arnavut kaldırımı dolu sokaklar, yeşilin birçok tonunu içermesini istiyorsanız yolunuz İstanbul’da bulunan birbirinden güzel adalara düşmeli. Fotoğraf çekimi ücretsizdir. 


Haydarpaşa Garı 


Tarihi bir mekanda film dekoru gibi bir ortamda düğün çekimi yapmak hayalinizse Haydarpaşa Garı tam size göre bir mekan. Düğün fotoğrafı çekimi ücretlidir. 


Rahmi Koç Müzesi 


Beyoğlu-Hasköy’de Haliç’in yanında bulunan İstanbul’un en güzel müzelerinden biri olan Rahmi Koç Müzesi içinde bulunan Fenerbahçe Vapuru, Moda Tramvayı, Atlı Tramvay,  DC-3 Uçak, çok sayıda klasik araba ve denizaltısı ile düğün fotoğraf çekimi için ideal yerlerden biridir. Düğün fotoğraf çekimi ücretlidir. 


Parklar, Korular ve Bahçeler 


Düğün fotoğrafı çekimi için parklar en popüler mekanlardan biridir. Düğün fotoğraflarında hem deniz hem de park manzarası isterseniz Fenerbahçe Parkı sizin için harika bir tercih olabilir. Yıldız Korusu, Belgrad Ormanı, Emirgan Korusu, Bakırköy Botanik Parkı, Florya Sosyal Tesisleri, Bahçeşehir Gölet Parkı  da düğün fotoğraf çekimi için güzel tercihler arasında olabilir.
 

Yıldız Korusu girişindeki köprü üzerinde romantik poz vermek güzel bir seçenek olabilir. Yıldız Parkı içindeki Malta ve Çadır Köşk’lerinde çekim yapmak isterseniz Beltur’dan önceden izin almak gerekiyor. Parklarda düğün fotoğrafı çekimi ücretsizdir.


Boğaz ve Sahiller  


İstanbul’da düğün yapmanın en güzel yanlarından biri Boğaz’da fotoğraf çektirme şansına sahip olmaktır. Eğer arkanızda köprü manzarası isterseniz Avrupa yakasında Ortaköy, Arnavutköy, Bebek Anadolu yakasında ise Beylerbeyi ve Anadolu Hisarı düğün fotoğraf çekimi için harika mekanlardır. Boğazda ve sahilde düğün fotoğrafı çekimi ücretsizdir.


Saraylar ve Kasırlar 

 

İstanbul’da düğün fotoğrafı çekimi için en tercih edilen kasırlar Hidiv Kasrı (Çubuklu, Beykoz) , Maslak Kasrı (Darüşşafaka, Sarıyer ) , Küçüksu Kasrı (Beykoz) , Sepetçiler Kasrı (Sarayburnu,  Fatih)ve Ihlamur Kasrı’dır(Beşiktaş). Saraylarda düğün fotoğrafı çekimi yapmak yasak; ancak saraylara mimari olarak çok benzeyen yapılarıyla kasırlarda çekim yaptırmak isterseniz, önceden izin almak gerekiyor. Düğün fotoğrafı çekimi ücretlidir. 


Kuzguncuk 


Kuzguncuk hem eski, hem tarihi hem de etkileyici mimarisi ile İstanbul’un popüler bir düğün fotoğrafı çekimi mekanlarından biridir. Rengarenk evlerin, farklı mimarinin ve sahil manzarasının düğün fotoğraflarınızda olmasını isterseniz adresiniz Kuzguncuk olmalıdır. 


Tarihi Sokaklar 


İstiklal Caddesi, Galata Kulesi önü , Sultanahmet Meydanı , Kız Kulesi Sahili  düğün fotoğraf çekimi için İstanbul temalı harika mekanlardır ve ücretsizdir. 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat