Hatay'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Anasayfa  / Blog Listesi  / Hatay'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

blog image

Hatay'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Mekanları

Hatay Düğün Fotoğrafçılar için tıklayın

Hatay’da düğün fotoğrafı çektirmek için birçok tarihi ve doğal dış çekim mekanı vardır. Dış çekim mekanının çok olması Hatay düğün fotoğrafçıları ve Hatay’da evlenecek çiftler için önemli bir avantajdır. Hatay’da dış çekim yeri belirlerken birden çok yer belirleyip düğün fotoğraflarını buralarda çektirebilirsiniz. 


Hatay - Antakya Dış Çekim Mekanları 


Titus Tüneli


Hatay’da evlenecek çiftlerin ve Hatay düğün fotoğrafçılarının gözdesi olan Samandağ ilçesinde bulunan olağanüstü güzellikteki Titus Tüneli harika bir tercih olabilir. Tarihi M.Ö. 300 yılına uzanan bu tarihi tünel büyüleyici ortamı ile Hatay’ın önemli dış çekim yerlerindendir.


 Musa Ağacı


Musa Ağacı, Hatay’ın en fazla ziyaret edilen yerlerindir.Bu ağacın yaklaşık 3 bin yaşında olduğu tahmin edilmektedir. Görüntüsü çok ihtişamlı olan bu ağacı düğün fotoğraflarında dış çekim yeri olarak kullanmak düğün fotoğraflarınıza ayrı bir hava ve anlam katabilir. 


Yenişehir Gölü


Reyhanlı’da bulunan Yenişehir Gölü, gölde bulunan köprü, sandallar, etrafındaki okaliptüs, çınar ve selvi ağaçlarıyla adeta düğün fotoğrafları için doğal plato görevi görmektedir. Gölün yanında bulunan tarihi değirmeni ve göl üzerine kurulan asma köprüsüyle, Hatay dış çekim yerleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 


Antakya Belediye Parkı


Şehir merkezinde Asi Nehri’nin kıyısında yer alan Antakya Belediye Parkı, şehrin en büyük parkıdır. Diğer ismi Büyük Park olan Antakya Belediye Parkı’nda şehrin simge bitkisi defne ağacı başta olmak çam ağacı, süs eriği, akasya gibi pek çok farklı tür bulunmaktadır. Dış çekim mekanı olarak Antakya Belediye Parkı doğal ve etkileyici ortamı ile ideal bir yerdir.


Belen Geçidi Tabiat Parkı


Belen Geçidi Tabiat Parkı, düğün fotoğraflarının doğa içinde olmasını isteyen çiftler için doğru bir tercih olabilir. Yılın birçok zamanı farklı kuş türlerine ev sahipliği yapan Belen Geçidi Tabiat Parkı düğün fotoğraflarınız için benzersiz bir dış çekim yeri olabilir. 


Batıayaz Yaylası


Batıayaz Yaylası, Hatay Samandağ’dadır ve bozulmamış doğası ile düğün fotoğraflarınız için uygun bir dış çekim yeri olabilir. 


Güzel Yayla Piknik Alanı- Soğukoluk 


Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Güzelyayla Piknik Alanı - Soğukoluk,  çam ağaçları ve birbirinden renkli çiçekler ile kaplı alanıyla düğün fotoğraflarınız için çok elverişlidir. Hatay’da dış çekim mekanı arayan çiftler mutlaka Güzel Yayla Piknik Alanı’nı görmelidir.


Harbiye Şelaleleri


Hatay’ın sembol ve popüler yerlerinden olan Harbiye Şelaleleri doğanın içinde düğün fotoğrafı çekimi için sizleri beklemektedir. Dış çekim mekanı olarak Harbiye Şelaleleri’ni seçmek çok iyi bir tercih olabilir. 


Kapılı Değirmenli Şelale


Amanos Dağları’nda bulunan Kapılı Değirmenli Şelale etrafındaki el değmemiş bitki örtüsü ve yemyeşil doğası ile düğün fotoğrafları için dış çekim mekanı olarak çok uygun bir yerdir. Yaklaşık 20 metreden dökülen bu şelalenin düğün fotoğraflarınızda dış çekim mekanı olarak kullanılması çok iyi bir seçenektir. 


Asi Nehri


Asi Nehri’nin birçok noktası Hatay’da düğün fotoğrafları dış çekim yeri olarak uygundur. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat