Giresun Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Giresun Dış Çekim Yerleri

blog image

Giresun Dış Çekim Yerleri

Giresun dış mekan düğün fotoğraf çekimi için kusursuz yerlerle donatılmıştır. Giresun, doğasında bulunan yeşilin her tonu ve harika denizi ile düğün yapacak çiftlere çok sayıda alternatif sunmaktadır. 


Giresun’da dış mekan düğün fotoğrafı çekimi yapılabilecek yerleri sizler için araştırdık:

 

Giresun Dış Çekim Mekanları 

 

Giresun Kalesi

 

Giresun’un simgelerinden ve en güzel yerlerinden birisi olan Giresun Kalesi eşsiz deniz manzarası ve tarihi dokusu ile düğün fotoğrafları için güzel bir tercih olabilir. Dış mekan düğün fotoğrafları için Giresun Kalesi sizin favori mekanınız olabilir. 

 

Kulakkaya Yaylası

 

Dış çekim düğün fotoğraflarınızın tamamen doğal bir ortamda olmasını isterseniz Giresun’un önemli yaylalarından olan Kulakkaya Yaylası tam evlenecek çiftlere göre bir mekandır. Yaz aylarında birçok hayvanın otladığı bu popüler yaylada harika doğa manzarası ile eşsiz düğün fotoğraflarına sahip olabilirsiniz. 

 

Giresun Adası 

 

Karadeniz’de bulunan iki adadan biri olan Giresun Adası yaz aylarında bir çılgınlık yapıp düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler için macera ve eğlence dolu bir seçenek olabilir. Farklı bitki ve kuş türlerini görebileceğiniz bu adada mitolojik kalıntılar arasında düğün fotoğrafları çektirmek ve herkesin beğeneceği düğün fotoğraflarına sahip olmak sizin kararınıza bağlı.  

 

Kuzalan Şelalesi 

 

Giresun’un ünü tüm Türkiye’ye yayılmış ve haberi televizyonlarda, gazetelerde ve dergilerde yayınlanmış olan Kuzalan Şelalesi olağanüstü manzarası ile dış mekan düğün fotoğrafı çekimi için kusursuz bir yerdir. Travertenlere sahip Kuzalan Şelalesi’nde bütün düğün fotoğrafları en romantik film karesi gibi görülür. 

 

Giresun Mavi Göl

 

Olağanüstü güzelliğe sahip olan Giresun Mavi Göl,  Kuzalan Tabiat Parkı içerisinde bulunmaktadır. Giresun’da dış mekan düğün fotoğrafı çekimi için mükemmel bir yerdir.

 

Kümbet Yaylası

 

Temmuz ayında şenliklere ev sahipliği yapan Giresun’un popüler yaylarından olan Kümbet Yaylası doğal, yeşillikler içinde dış mekan düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için ilk sıralarda yer almaktadır. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat