Eskişehir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Eskişehir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Eskişehir'de Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Eskişehir Düğün Salonları için tıklayın >   Eskişehir  Kır Düğünleri için tıklayın >   Eskişehir  Düğün fotoğrafçıları için tıklayın >

 

Eskişehir düğün fotoğrafçıları, Eskişehir Botanik Park, Eskişehir Sazova Parkı, Eskişehir Beşikderesi Şelalesi, Kent Park, Odunpazarı Evleri, Eskişehir Porsuk Çayı, gibi birbirinden güzel birçok yeri dış çekim mekanı olarak sıklıkla tercih etmektedirler. 


Eskişehir Dış Çekim Yerleri 


Sazova Parkı 


Eskişehir’in simge parklarından olan Sazova Parkı fantastik düğün fotoğrafları çektirmek isteyen çiftler için harika bir dış çekim mekanıdır. Sazova Parkı’nda bulunan Masal Şatosu, Korsan Gemisi, gölet, Tren Durağı gibi harika tasarlanmış yerler dış çekim için çok uygundur.


Porsuk Çayı 


Eskişehir’in ortasından geçen ve hem Eskişehir’e hem de Eskişehirliler'e hayat veren Porsuk Çayı manzarası, Venedik’i andıran gondolları ile düğün fotoğraflarını harika yapmak için yeter diyeceğiniz bir dış çekim yeridir. 


Odunpazarı 


Eskişehir'in önemli merkezlerinden olan tarihi Odunpazarı Evleri  ve etkileyici sokakları ile düğün fotoğraflarınıza ayrı bir renk katacak dış çekim yeridir. Odunpazarı Evleri’nin tarihi dokusu düğün fotoğraflarınıza çok yakışacaktır.


Kent Park 


İçindeki plajı, havuzu ve harika peyzajı ile Kent Park Eskişehir düğün fotoğrafçıları için  favori dış çekim yerlerindendir.


Şelale Park 


Odunpazarı'nında bulunan Şelale Park yapay bir şelaleye sahiptir. Şelale Park'ın manzarası ise gören herkesi kendisine hayran bırakan bir güzelliğe sahiptir. Şelale Park düğün fotoğraflarınız için harika bir dış çekim mekanı olabilir. 


Anadolu Üniversitesi Kampüsü 


Anadolu Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan Japon Parkı Japon kültürüne özgü birbirinden renkli çiçekleri ve ağaçları ile düğün fotoğrafı çekimi için çok ideal bir dış çekim mekanıdır. 


Odunpazarı Botanik Parkı


Odunpazarı Botanik Parkı’nda bulunan Türk bahçesi, Japon bahçesi, çiçek bahçesi gibi peyzajı birbirinden harika bahçeler, süs havuzları bu mekanı düğün fotoğrafları için harika bir dış çekim mekanına dönüştürmektedir. 


Şehr-i Aşk Adası 


Eskişehir’in sevgi ve aşk şehri olduğunu belirtmek için Porsuk Çayı üzerinde oluşturulan adada düğün fotoğraflarını çektirmek ve bu mekanı dış çekim alanı olarak tercih etmek çok romantik bir karar olabilir. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat