Edirne'de Düğün Fotoğraf Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Edirne'de Düğün Fotoğraf Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Edirne'de Düğün Fotoğraf Çekimi Dış Çekim Yerleri

Aylarca belki de yıllarca planladığınız düğün gününüzün geleceğe kalacak en kalıcı anları ve anıları düğün fotoğraflarıdır.


Eğer düğününüzden en güzel anların geleceğe kalmasını istiyorsanız alanında uzman, tecrübeli ve yetenekli profesyonel düğün fotoğrafçısı ile düğününüzden aylar önce anlaşmalı ve düğün dış çekim fotoğraflarının çekileceği mekan ve konsept hakkında en doğru kararı vermelisiniz.


Edirne’de dış mekan düğün fotoğrafları çekimi için dış çekim mekanı alternatifi oldukça çoktur. Edirne’de düğün temasına uygun, duygularınızı daha da belirgin hale getirecek birçok düğün dış çekim mekanı bulunmaktadır.

Klasik fotoğraf albümlerine sahip olmak yerine yaratıcı ve etkileyici düğün fotoğraflarına sahip olmak isterseniz Edirne’deki dış mekan fotoğraf çekim yerlerinden birini seçmeniz çok doğru bir tercih olacaktır.

 

Edirne hem tarihi binaları ve mekanları hem de doğal güzellikleri ile Türkiye’nin harika şehirlerinden biridir. Göz alıcı kervansarayları, Osmanlı Dönemi’nden kalma tarihi camileri, doğal güzellikleri ile Edirne, dış çekim fotoğraf çektirmek için idealdir.


Edirne’de Düğün Fotoğrafları için Dış Çekim Mekanları


Edirne Kent Ormanı

Trakya’nın en büyük yeşil alanlarından biri olan Edirne Kent Ormanı Meriç Nehri kıyısında bulunmaktadır ve doğal güzellikler içinde düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için çok ideal bir yerdir. Edirne Kent Ormanı’nda birçok farklı türde ağaç bulunmaktadır. Yeşillikler içerisinde dış çekim düğün fotoğraflarına sahip olmak isterseniz Edirne Kent Ormanı birinci tercihiniz olabilir. 


Karaağaç Tren Garı

 

Mimarisi İstanbul’da bulunan Sirkeci Garı’na benzeyen ve bahçesinde bir vagonun olduğu Karaağaç Tren Garı’nı dış çekim mekanı olarak uygun bir yer olarak düşünebilirsiniz. 


Adalet Kasrı

 

Edirne’nin tarihi ve önemli mekanlarından olan Adalet Kasrı Edirne Sarayı’nın ayakta kalan tek parçasıdır. Kanuni Sultan Süleyman zamanında bu yapıya eklentilerin yapıldığı ve padişahın bazı kanunları burada yazdığı rivayet edilir. Eğer tarihi bir yapıyı dış çekim için arka fon olarak kullanmak isterseniz Adalet Kasrı bu beklentinizi mutlaka karşılayacaktır.


Selimiye Camii

 

Osmanlı mimarisinin en kusursuz eserlerinden biri olan Selimiye Camii, Edirne’nin sembol eserlerindir Mimar Sinan’ın “ustalık eserim” dediği cami hem mimarisi hem kullanılan kusursuz süsleme sanatlarıyla dış mekan fotoğraf çekimi için harika bir seçenektir. 


Enez Sahili

 

Keşan ilçesine bağlı olan Enez’de bulunan Enez Sahili düğün fotoğraflarınızda deniz, sahil  bulunmasını isterseniz doğru bir tercih olabilir. 


Yayla Sahili

 

Keşan ilçesine bağlı olan doğal güzelliği harika olan bir başka dış çekim mekanı Yayla Sahili’dir. 


Erikli Plajı

 

Edirne merkeze yaklaşık 2 saat uzaklıkta olan Erikli Plajı dış çekim fotoğraf çekimi için doğal güzellikleri ile güzel bir alternatiftir. 


İbrice Koyu

 

Keşan’a bağlı bir başka harika manzaraya sahip dış çekim mekanı da İbrice Koyu’dur.

 

Enez Kalesi

 

 Yapılış tarihi Bizans dönemi öncesine dayanan Enez Kalesi düğün fotoğraflarında dikkat çekici arka fon isteyenler için çok doğru bir tercih olabilir. 


Meriç Köprüsü

 

 263 metre uzunluğunda olan Edirne’nin sembol tarihi mekanlarından olan Meriç (Mecidiye) Köprüsü; Edirne-Karağaç yolunda Meriç Nehri üzerinde bulunmaktadır. Meriç Köprüsü hem tarihi hem de doğayı iç içe alan bir yapıda olduğu için düğün fotoğrafları için önemli bir dış mekan çekim yeridir.


Rüstem Paşa Kervansarayı


Edirne merkezinde bulunan bu tarihi yapı Osmanlı mimarisinin en önemli örneklerinden biridir. Mimar Sinan tarafından 1554 yılında yapılmıştır.  Tarihi kervansarayın içerisinde, 1972 yılında otel olarak hizmet vermeye başlamıştır.

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat