Düğünlerden Komik Anlar

Anasayfa  / Blog Listesi  / Düğünlerden Komik Anlar

blog image

Düğünlerden Komik Anlar

Her anı planlı olan düğün günlerinde planlanmayan olaylar da yaşanır. Düğün günü yaşanan bazı ilginç ve komik olaylardan birkaçını sizin için derledik:

 

Dilan ve Emre: Düğün fotoğraf çekimi için kiraladığımız üstü açık düğün arabası ile Tarabya’ya gittik. Fotoğraf çekimi çok güzeldi. Üstü açık araba ile Boğaz’da gezmek de harikaydı. Tam düğün fotoğrafı çekimini bitirip geri dönerken martının biri bembeyaz gelinliğe yukarıdan bir hediye bıraktı. Kuru temizlemecinin yardımıyla beyaz gelinliğe kavuştuk.

 

Dilek ve Murat: Nişan pastasını keserken bir buçuk yaşındaki küçük misafirimiz Ceren pastayı kesmek istedi ve ağlamaya başladı. Biz de ağlamasın diye Ceren ile birlikte pastayı kesmeye karar verdik. Ama Ceren biz pastaya yaklaşınca ağlamaya başladı ve annesi ile pastayı kesmek için ağlamaya başladı. Nişan pastamızdan ilk dilimi biz değil Ceren afiyetl yedi. 

 

Sibel ve Tunç: Gelin başı ve gelin makyajı için günler öncesinden kuaförden aldığım randevuya saatinde gittim. Kuaför tam saçımı yıkayıp saçıma şekil vermeye başlayacakken elektrikler kesildi. Bir saate yakın elektriğin gelmesini bekledik ama elektrik gelmedi. Çok panik oldum. Kuaför çok güvendiği bir kuaför arkadaşını aradı ve durumu anlattı. Apar topar o kuaföre gittik. Kuaförüm ve makyajı yapacak elemanı da bizimle beraber geldi. Hem gelin başı hem de gelin makyajı harika bir şekilde yapıldı ve düğüne sorunsuz yetişebildik. 

 

Seda ve Can: Nikahımız müzikle ve sinevizyon gösterisi ile kusursuz başlamıştı. Nikah töreninde nikah memuru konuşmasını yaptı ve bizden iki evet aldı. Tam imzalarımızı atarken nikah memurunun telefonu çaldı. Herkes gülmeye başladı. Ben de kendisine telefonu yanıtlamasını hatta hazır elinde telefon varken nikah masasının bir fotoğrafını çekmesini istedim. Nikah memurunun selfie çekmesi bizim için çok eğlenceli ve komik oldu. 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat