Çanakkale Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Çanakkale Dış Çekim Yerleri

blog image

Çanakkale Dış Çekim Yerleri

Düğün fotoğrafçıları için Çanakkale’de dış mekan çekimi yapmak çok alternatifli ve çok avantajlıdır. Çanakkale, Marmara Bölgesi’nin önemli bir turistik şehridir. Çanakkale’de hem doğal güzellikler hem de tarihi yerler iç içedir. 


Dış mekan çekimi yapmak için Çanakkale’de bulunan birbirinden güzel koylar, yemyeşil ormanlar ve masmavi deniz düğün fotoğrafçıları için doğal ve kusursuz dekorlardır. 


Düğün fotoğraflarının tarihi yerleşim yerlerinde olmasını isterseniz  Çanakkale’de çok sayıda seçenek sizleri bekliyor. 

 

Çanakkale Dış Çekim Mekanları 


Bozcaada


Dış mekan düğün çekimi için popüler mekanlardan biri de Bozcaada’dır. Hem doğal hem de tarihi sit alanı  olan Bozcaada, sokakları, kalesi, tarihi yapıları, şarap fabrikaları, müzesi, plajı, rüzgar gülleri ile Çanakkale’de düğün fotoğrafı çekimi için trend yerlerdendir. 


Gökçeada


Tertemiz denizi, tarihi yapıları ve şirin köyleri ile düğün fotoğrafları için bulunmaz güzellikte bir mekan olan Gökçeada Çanakkale’nin popüler mekanlarındandır. 


Assos


Hem doğal hem de tarihi güzelliklere sahip olan Assos tarihi yapıları, sakin ve keyifli koyları, antik kenti ve antik limanı ile dış mekan çekimleri için farklı ve özel bir yerdir.


Gelibolu Yarımadası


Tüm Türkiye için çok önemli bir yer olan Gelibolu Yarımadası 1973 yılında milli park ilan edilmiştir. Düğün fotoğraflarının tarihi açıdan anlamlı bir yerde olmasını isterseniz Gelibolu Yarımadası iyi bir tercih olabilir. Çanakkale Şehitler Abidesi, İlk Şehitler Anıtı ve Seyit Onbaşı Heykeli gibi çok önemli yerler bu bölgede bulunmaktadır.  


Truva Antik Kenti


Dış mekan fotoğraf çekimini filmlere konu olan bir yerde yapmak isterseniz Truva Antik Kenti sizin için en ideal yerdir. 
Truva atı ve Truva Antik Kenti görkemli mimarisi ile düğün fotoğraflarına farklı bir hava katacaktır. 


Biga Çayı


Çanakkale’de dış mekan fotoğraf çekimi için doğal ve doğayla iç içe şirin bir mekan arıyorsanız Biga Çayı sizin için güzel bir tercih olabilir. Düğün fotoğraflarınızda yeşilin ve mavinin her tonunu görmek isteyenler Biga Çayı’nı mutlaka düşünmelidir. 


Kestanbol Kaplıcası


Yeşillikler içerisinde bulunan ve 67 dereceye kadar çıkan sıcak suyu ile dış mekan fotoğraf çekimi için çok farklı ve büyüleyici düğün fotoğrafları için Kestanbol Kaplıcası Ezine’de sizleri bekliyor. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat