Bursa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Anasayfa  / Blog Listesi  / Bursa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

blog image

Bursa'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Dış mekan düğün fotoğraflarının popüler olduğu son dönemlerde, Bursa yeşiliyle en ideal şehirlerden biri durumunda.  Bursa’da fotoğraf çekilecek yerler Uludağ ile sınırlı değil. Göllerinden parklarına Bursa'da hem tarihi hem de doğal güzelliklere sahip birçok yer var. 

 

Bursa Dış Çekim Mekanları


Bursa Botanik Parkı


Botanik Park, Soğanlı İlçesi’nde bulunmaktadır ve burası düğün albümün için en iyi Bursa dış mekan fotoğraf çekimi mekanlarından biridir. Bursa Botanik Parkı içerisinde Japon Bahçesi, Fransız Bahçesi, İngiliz Bahçesi, gül bahçesi, kaya bahçesi, şekilli bitkiler bahçesi, kokulu bitkiler bahçesi, lale bahçesi bulunmaktadır. 


Dış mekan fotoğrafları sadece yazın değil, sonbaharda sararan yaprakların arasında ya da ilk baharda doğa canlanırken de harika olmaktadır.


Baraklı Göleti


Gölet manzarası ve etrafındaki sonsuz yeşillik  birleşince düğün fotoğrafların için muhteşem bir ikili olmaktadır . Baraklı Göleti Bursa’ya yaklaşık 50 km uzaklıktadır.


Güzelyalı


Marmara Denizi kıyısında Mudanya’ya bağlı bir sahil kasabası olan Güzelyalı  düğün fotoğraflarını çektirebileceğiniz bir diğer düğün fotoğrafı çekimi mekanıdır. Deniz kenarında  düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.


 Uludağ


Dünyaca ünlü Uludağ her mevsim  özellikle de kışın fotoğraf çekimleri için çok  tercih ediliyor. 


Suuçtu Şelalesi


Suuçtu Şelalesi, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin yakınlarındadır ve amacınız  doğayla iç içe düğün fotoğrafları çektirmekse  Suuçtu Kalesi  sizin için doğru bir tercihtir. 


Dudaklı Köyü Yolu


Kestel ilçesi Dudaklı Köyü sınırlarında yer alan ve  upuzun çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş olan  bu yol Bursa’da düğün fotoğrafı çektirenlerin en popüler mekanlarından biridir.  Özellikle sonbahar mevsiminde yolu kaplayan sarı ve kahverengi yapraklarla  çok güzel düğün fotoğraflarına sahip olabilirsiniz.


İznik Gölü


İznik Gölü şehrin en güzel gün batımı manzarasına sahiptir. Düğün fotoğraflarınız için harika bir ortam burada sizi bekliyor. Gölün etrafında bulunan yürüyüş parkurunda, yeşilliklerin arasında güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz 


Mudanya


Bursa’nın deniz kıyısında bulunan güzel ilçesi  Mudanya’da  Yıldıztepe’de, Şükrü Bey Yalısı’nda ve tarihi Mütareke Evi Müzesi’nin yanındaki sokakta ,rengarenk evlerin önünde harika düğün fotoğrafı çekimi yaptırabilirsiniz. 


Trilye


Bursa merkeze 40 km , Mudanya’ya 11 km uzaklıkta olan Trilye’de kiliseler, manastırlar, tarihi çeşmeler, taş mektep bulunmaktadır. Trilye’deki tarihi Rum evleri , taş yollar ve rengarenk çiçekler  sizin harika düğün fotoğraflarınızda olmayı bekliyor.


Cumalıkızık


Bursa’da dış mekan düğün fotoğraf çekimi popüler mekanlarından olan Yıldırım llçesi’nde bulunan Cumalıkızık, Bursa’ya 15 kilometre uzaklıktadır ve Uludağ’ın eteklerinde kurulmuş evleri ile ünlü olmuş şirin küçük bir yerdir. Cumalıkızık düğün fotoğrafı çekimleri için harika bir yerdir. 


Eğer düğün fotoğraflarınızın tarih kokan sokaklar ve evler ile dolu olmasını isterseniz Cumalıkızık tam size göre bir yerdir. 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat