Antalya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Anasayfa  / Blog Listesi  / Antalya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

blog image

Antalya'da Düğün Fotoğrafı Çekimi Yapılacak Yerler

Eğer düğününüzü Antalya’da yapmayı planladıysanız düğün fotoğrafı Antalya mekanları için birbirinden güzel dış mekan fotoğraf çekimi yerlerini sizler için listeledik .


Antalya, hem doğası ile, hem de tarihi güzellikleri ile hiç kuşkusuz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri. Bu nedenden dolayı düğün hazırlığı sürecinde olan çiftlere de dış mekan fotoğraf çekimleri konusunda Antalya'daki harika yerlerden öne çıkanlar  şunlardır :

 

Antalya Dış Çekim Mekanları

 

Kaleiçi


Düğün fotoğrafı Antalya mekanları arasında yer alan Kaleiçi, düğün fotoğrafı  için ideal bir yer. 


Hadrian Kapısı (Üç Kapılar)


Antalya’nın  en güzel yerlerinden biri olan Hadrian Kapısı da düğün fotoğrafı Antalya mekanları arasında en popüler olanlardan. Hadrian Kapısı hem  tarihi yapısı hem de şık görünümü ile romantik düğün fotoğrafı isteyenler için favori bir mekan . 


Konyaaltı Atatürk Parkı


Düğün fotoğraflarında hem harika Akdenizi hem de doğanın muhteşem görüntüsünü  isteyenler mutlaka  Konyaaltı Atatürk Parkı’nda düğün fotoğraflarını çektirmeli.


Antalya Lunaparkı


Eğer farklılık arıyorsanız  ve klasik pozlardan sıkıldıysanız sizin için ideal olabilecek yerlerin başında Lunapark gelmektedir .Antalya Lunaparkı’nda eğlenceli ve gülümseten düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz .

 

Antalya Yat Limanı 


Antalya Yat Limanı’nın harika deniz manzarası vardır ve bu harika deniz manzarası sizin dış mekan çekimi düğün fotoğraflarınızda arka planınız olabilir .

 

Konyaaltı Plajı 


Konyaaltı Plajı kumsal düğünü yapacak olan çiftler  için harika bir seçenektir. Ayrıca Konyaaltı Plajı düğün fotoğrafı Antalya mekanları arasında en ön sıralardadır.


Olimpos


Olimpos, muhteşem doğa manzarası ve yüzyıllar öncesine uzanan tarihi dokusu  ile en iyi düğün fotoğrafı Antalya mekanları arasında bulunmaktadır.


Perge


Perge, şehir merkezine uzak olsa da düğün fotoğraflarını harika mermer mimarisi ile gitmeye değer bir uzaklıktadır.


Phaselis


Önemli ve ünlü antik kentlerden olan Phaselis, tarihi dokusuyla eşsiz düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler için mükemmel bir alternatif.


Ulupınar


Ulupınar’da bulunan dere ve şelalenin muhteşem görüntüsü size mükemmel düğün fotoğrafları için kusursuz bir arka plan yaratmaktadır .


 Cam Piramit


Bir kongre ve de fuar merkezi olarak inşa edilen Cam Piramit, Antalya’da dış çekim mekanı için güzel bir seçenektir .Çünkü Cam Piramit hem hem mimari yapısıyla hem de yemyeşil dokusuyla  düğün fotoğrafları için sizi bekliyor.


Karaalioğlu Parkı


Antalya dış çekim mekanları arasında yer alan bir diğer popüler  yer de Karaalioğlu Parkı’dır. Karaalioğlu Parkı konum olarak şehir merkezindedir .


Lara Beach


Sahilde düğün fotoğrafı çektirmek istiyorsanız  Lara Beach Antalya dış çekim mekanları arasında ön sıralarda yer alıyor. 

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat