Ankara'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

Anasayfa  / Blog Listesi  / Ankara'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

blog image

Ankara'da Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

Ankara’da dış mekan fotoğraf çekimi ya da iç mekan fotoğraf çekimi için çok sayıda yer vardır . Düğünüzü ölümsüzleştirmek ve baktığınızda her zaman sizi mutlu edecek fotoğraflar için öncelikle sizin için listelediğimiz mekanlardan birini kendi zevkinize göre tercih etmeniz ilk adım olacaktır.


Ankara’da Dış Mekan Fotoğraf Çekimi Yerleri 


Anıtkabir 


Hem özel anlamı olması hem de yeşillikler içinde olması nedeniyle Ankara’da düğün planlayan çiftlerin favori dış mekan fotoğraf çekim yerlerinden biridir. 


Mogan Gölü 


Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan ve göl manzarası ve içinde bulunan sazlıkları ile harika bir dış mekan düğün fotoğrafı çekim yeridir. 


Eymir Gölü 


Göl ve orman manzarası seven çiftler için Çankaya’da bulunan Eymir Gölü muhteşem bir dış mekan düğün fotoğrafı çekim mekanıdır. Etrafındaki ağaçlarla kaplı tepeler ve harika bir göl düğün fotoğraflarınız için harika bir dekordur. ODTÜ sınırları içinde olduğu için ODTÜ rektörlüğünden izin almak gerekmektedir. 


Hacettepe Yeşil Vadi 


Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü içinde olan Yeşil Vadi doğanın tam içinde düğün fotoğrafları isteyenler için kusursuz bir mekan .Fotoğraf çekimi için Hacettepe Üniversitesi ile iletişime geçmek gerekiyor.


Altınköy 


Altındağ ilçesinde bulunan  Altınköy’de  köy hayatında olan her şey vardır . Yel değirmeni ve asma köprü gibi bir çok detay ile çok güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Altınköye’e girmek ücretli. Düğün fotoğraf çekimi için ise ekstra ücret ödemeniz gerekmektedir.


Botanik Park 


Ankara’nın en eski parklarından olan  Botanik Park  hem şehrin merkezinde olması  hem de içinde bulundurduğu  havuzu ve doğal ortamıyla bir çok çiftin dış mekan çekimi için tercih ettiği harika bir parktır.


Dikmen Vadisi 


Birden çok etaba sahip olan Dikmen Vadisi ferah ortamı, yeşilliği ve havuzlarıyla  bir çok çifte düğün fotoğraf çekimi için ev sahipliği yaparak dış mekan fotoğraf çekimi için Ankara’nın popüler mekanlarından biri olmuştur. 


Seğmenler Parkı 

 

 Seğmenler Parkı; merkezi konumu, göleti ve yemyeşil ağaçlarıyla düğün fotoğrafları için güzel bir alternatif mekandır.


Hamamönü 


Ankara’da tarihi mekanların en popülerlerinden olan Hamamönü doğa manzaralarından sıkılıp otantik bir ortamda çekim yaptırmak isteyenlerin tercihi olmaktadır . Eski Ankara evleriyle  ve Ankara Kalesi ile hem iç mekanda hem dış mekanda oldukça güzel kareler yakalayabilirsiniz.


Altın Köşk 


Popüler  olan yerlerden olan Bilkent Altın Köşk; özellikle kapalı havalarda tercih edebileceğiniz yerlerden . Otantik atmosferiyle çiftleri büyüleyen bu mekanda sıra dışı düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat