Adana'da Düğün Fotoğrafı Nerede Çekilir?

Anasayfa  / Blog Listesi  / Adana'da Düğün Fotoğrafı Nerede Çekilir?

blog image

Adana'da Düğün Fotoğrafı Nerede Çekilir?

Düğün fotoğraflarının muhteşem olmasını isteyen evli çiftler için Adana dış çekim mekanlarını  detaylı bir şekilde listeledik. 


Adana Dış Çekim Mekanları


Seyhan Baraj Gölü

Adana’da yaşayan herkesin çok iyi bildiği Seyhan Baraj Gölü göl kenarında romantik bir çekim yapmak isteyenler için iyi bir tercih olabilir. Seyhan Baraj Gölü’nün çevresi  Adana dış çekim mekanı için çok uygundur.


Ayçiçek Tarlaları

Adana’da Çukurova Üniversitesi’nin etrafında olan  ayçiçeği tarlalarını dış çekim mekanı arka plan olarak kullanıp çok güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Haziran ayından önce burada çok güzel düğün fotoğraflarına sahip olabilrsiniz. Bu çekimler sırasında renkli balonlar, şemsiyeler kullanarak fotoğraflarınızı daha da eşsiz yapar.


Zübeyde Hanım Parkı

 

Zübeyde Hanım Parkı yemyeşil bir doğa içinde dış mekan düğün fotoğrafı isteyenler için harika bir mekandır. Zübeyde Hanım Parkı dış mekan çekimi için her mevsim uygundur.  Sonbahar aylarında da sararmış yapraklarla dolu  ağaçların altında çok romantik fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Burada kış aylarında fotoğraf da çekebilirsiniz ama soğuğa ve mevsim şartlarına dikkat etmelisiniz.


Varda Köprüsü 


1902 yılında inşaatı bitirilen tarihi Varda Köprüsü  etrafındaki doğa manzarası ile çok güzel dış mekan düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz. Tarihi yerleri seviyorsanız Varda Köprüsü tam size göre bir yer .  

 

Dilberler Sekisi

 

Adana’da dış çekim mekanları arasındaki en popüler yerlerden birisidir. Yılın her mevsimi yeşil olduğu için evlenecek çiftler için cazibe merkezi olmuştur. Dilberler Sekisi’nde bulunan  yapay şelaleler ve ahşap süslemeler düğün fotoğraflarına ekstra güzellik katmaktadır. Dilberler Sekisi, Seyhan Nehri'nin batı yakasında bulunan yürüyüş parkuru ve semtin olduğu yerdir.Düğün fotoğraflarında  nehir ve Gençlik Köprüsü’nün özellikle günbatımında olmasını istersen tercihin Dilberler Sekisi olsun.

 

Belemedik 

 

Pozantı’ya bağlı Belemedik Adana’da dış çekim yapılacak mekanlar arasında en değişik mekanlardan biridir. Belemedik Tabiat Parkı , Belemedik Vadisi , Belemedik Yaylası içinde bulunan  yeşilin her tonu , tren yolu , tünel , akarsu ve birçok doğal güzellik dış çekim düğün fotoğrafları için harika arka planlardır . Ayrıca Belemedik’te yer alan eski evler de Adana dış mekan düğün fotoğraf çekimi için güzel mekanlardandır. 


Plajlar

 

Yumurtalık ve Karataş plajları Adana’da dış çekim mekanları arasında en popüler olan mekanlardandır. Upuzun kumsallarda çekilen fotoğrafların düğün albümünüzü güzelleştirmesini istiyorsanız burası tam size göre. 

 

Karaisalı

 

Adana'da dış çekim yapılacak yerler arasında olan Karaisalı’da bulunan kanyon, köprü, nehir ve doğanın birbirinden farklı güzellikleri fotoğraf çekimi için çok uygun bir mekandır . 


Pamuk Tarlaları

 

Adana’nın Çukurova ilçesinde bulunan uçsuz bucaksız  pamuk tarlaları bulunmaktadır. Upuzun tarlalar bembeyaz pamuklarla müthiş bir arka plan oluşturarak Adana’ya özgü bir ortamda dış çekim düğün fotoğraflarınızın olması harika bir fikir. 

 

Adana Tren Garı

 

Uğur Mumcu Meydanında bulunan  1912 yılından beri hizmet veren Adana Tren Garı içinde bulunan eski lokomotifler ve tarihi doku dış mekan çekimi düğün fotoğrafları için harika bir yerdir.

 

Blog bölümünündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. 
Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır. 

 

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat