Sivas'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Anasayfa  / Blog Listesi  / Sivas'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

blog image

Sivas'ta Düğün Fotoğrafı Çekimi Dış Çekim Yerleri

Sivas Düğün Salonları için tıklayın >   Sivas Kır Düğünleri için tıklayın >   Sivas Düğün fotoğrafçıları için tıklayın >

 

Sivas düğün fotoğrafçıları için Sivas dış çekim mekanları Sivas’ta bulunan tarihi yapılar ve birbirinden güzel göller, parklar ve şelalelerdir.  


Sivas Dış Çekim Mekanları 


Gökpınar Gölü


Sivas’ın doğal güzelliği ile ön plana çıkan Turkuaz renkli Gökpınar Gölü, dış çekim mekanı olarak harika bir yerdir. Gökpınar Gölü’nün rengi güneşin açısına göre değişir. Gölün rengi mavi-gök rengi  olduğu için göle Gökpınar ismini almıştır. Sivas düğün fotoğrafçıları için Gökpınar Gölü çok popüler bir mekandır.


Hafik Gölü


Koçhisar Gölü olarak da bilinen Hafik Gölü doğal manzarası ile önemli bir  Sivas dış çekim mekanıdır


Koyunkaya Mesire Yeri


İmranlı’ya merkeze 12 km uzaklıkta olan, yol boyunca papatyalarla ve rengarenk çiçeklerle dolu yeşillikler, kayaların arasından fışkıran su kaynakları, çağlayanlar ve dereler görebileceğiniz Koyunkaya Mesire Yeri, düğün fotoğrafları için harika bir Sivas dış çekim mekanıdır. 


Eğriçimen Yaylası


Sivas’ta yeşilin her tonu görebileceğiniz bir yer olan Eğriçimen Yaylası düğün fotoğrafı çektirmek için çok doğal bir dış çekim mekanıdır. 


Sızır Şelalesi


Çat Ormanları içerisinde ve Göksu Çayı üzerinde bulunan Sızır Şelalesi yemyeşil ve büyüleyici manzarası ile bulunmaz bir Sivas dış çekim mekanıdır. 


Çat Yaylası


Gemerek ilçesinde bulunan Çat Yaylası harika doğası ile doğal bir güzelliğe ve yemyeşil bir ortama sahiptir. Sivas dış çekim mekanları arasında önemli bir düğün fotoğrafları dış mekan çekim yeridir. 


Karşıyaka Mesire Alanı


Karşıyaka Mesire Alanı şelalesi, göleti ve güzel peyzajı ile keyifli düğün fotoğraflarınız için uygun  Sivas dış çekim mekanları arasındadır. 


Sivas Paşa Fabrikası Piknik ve Mesire Alanı


Sivas merkezde bulunan Sivas Paşa Fabrikası Piknik ve Mesire Alanı harika peyzajı ile çok ideal bir Sivas dış çekim yeridir. İçinde bulunan şelalesi, taş ve ahşap köprüleri ile düğün fotoğrafları çekimi için çok uygun bir dış çekim mekanıdır


Hobbit Evleri


Yüzüklerin Efendisi filminden esinlenerek yapılan Hobbit Evleri fantastik düğün fotoğraflarına sahip olmak isteyenler için ilginç ve etkileyici mimarisi ile Sivas dış çekim mekanları arasında düşünülmesi gereken bir yerdir. 

Blog bölümündeki tüm içerikler duguntrend.com a aittir. İzinsiz olarak kopyalanamaz ve kullanılamaz. Aksi tespit edilir ise yasal işlem başlatılacaktır.

x
duguntrend.com sitesi çerezler kullanmaktadır. Devam ederek çerez politikamızı ve site kullanım koşullarımızı kabul etmiş olursunuz.Kabul Et ve Kapat